Gratis e-book

Ja! Ik ontvang graag je gratis e-book.

* indicates required


Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk lees hierover meer in mijn privacyverklaring

Herken jij jezelf hierin? 

  • Regelmatig maak je je zorgen over je kind. Je ziet dat hem wat dwars zit, maar je weet niet wat.
  • Je zou er heel wat voor over hebben om eens in het hoofd van je kind te kunnen kijken.
  • Je bent moe, er hoeft maar iets kleins te gebeuren en je kind ontploft.
  • Het avondritueel duurt momenteel wel erg lang en vaak mag je ook nog een aantal keer terug naar boven.

Hoe zou het voor je zijn als? 

  • Je ’s avonds weer toe komt aan je eigen rust.
  • Je weet wat er in het hoofd van je kind omgaat.
  • Je weet hoe je het volle hoofd van je kind weer tot rust kunt brengen.
  • Je ziet dat je kind weer ontspannen is.

Ik weet hoe het voelt

Als kind was ik kampioen in piekeren. Dit klinkt leuker dan dat het was. Ik zat heel veel in mijn hoofd. Ik maakte me zorgen over dingen die nog stonden te gebeuren en net zo hard over dingen die al gebeurd waren. Met als gevolg dat ik regelmatig wakker in bed lag en nooit echt in het nu leefde. Voor mij was dit vele piekeren gewoon en ik had dan ook geen idee hoe ik kon stoppen met luisteren naar mijn constante stroom gedachten.
Als volwassenen zorgden dit vele piekeren voor steeds meer spanning . Begin 2018 kreeg ik een burn-out. Een pittige periode die me achteraf heel veel gebracht heeft. Ik leerde om minder perfectionistisch te zijn, minder te piekeren en de controle wat meer los te durven laten.

Ik gun het jouw kind om het NU al te leren

Super fijn natuurlijk, maar wat was het fijn geweest als ik dit als kind al geleerd had. Dit als volwassenen pas leren, vraagt heel veel van je. Je doet het immers al tientallen jaren op jouw manier, hoe spannend en lastig is het dan om daarmee aan de slag te gaan. Dit als kind  al leren  was vele malen makkelijker geweest én had ervoor gezorgd dat ik relaxter in het leven had gestaan. Ik weet uit eigen ervaring dus maar al te goed hoe lastig het is  wanneer je heel veel piekert en constant in je hoofd zit. Ik weet  inmiddels hoe je dit kunt doorbreken en kunt zorgen dat je weer ontspant. Dit gun ik jouw kind ook! Middels mijn e-book help ik je hier graag bij.

 


e-book

In mijn e-book geef ik je 5 tips die ervoor zorgen dat je kind minder zal piekeren. 5 Tips waarmee je direct aan de slag kunt. Zodat er weer meer rust komt in het hoofd van je kind. Lijkt je dit wat? Download dan nu mijn gratis e-book. 


Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact met me op. Stuur me een e-mail of laat via dit contactformulier een bericht achter

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×