Geluk kindercoaching Someren

Je maakt je zorgen..

Maak jij je zorgen om jullie kind? Lopen jullie al langere tijd vast? Hebben jullie al van alles geprobeerd, maar lijkt de ‘standaard aanpak’ jullie niet verder te helpen? Willen jullie eindelijk wel eens weten wat wel werkt? Je bent van harte welkom bij Geluk kindercoaching in Someren. Ik ben Maartje en als kindercoach begeleid ik kinderen én hun ouders. Ik help jullie om het gedrag van jullie kind beter te leren begrijpen, zodat je weet dat je op een andere manier kunt reageren op jullie kind. Een manier die ervoor gaat zorgen dat er weer meer rust komt in jullie gezin.

Herken jij jezelf in deze punten?

x Je maakt je zorgen over je kind. Je ziet dat hij niet lekker in zijn vel zit, maar je weet niet wat er in hem omgaat.
x Je bent moe, wanneer je kind uit school komt wil je dat het gezellig is, maar er hoeft maar iets kleins te gebeuren en je kind ontploft.
x Je piekert je suf. Waarom lijkt bij ieder ander de opvoeding wel ‘smooth’ te verlopen en hangt er bij jouw thuis zo’n ontspannen sfeer.
x Regelmatig zit je op internet te struinen op zoek naar dé oplossing om goed om te gaan met de boze buien van je kind.
x Je hebt al van alles geprobeerd om ervoor te zorgen dat je kind rustig in slaap valt, maar het lijkt allemaal maar even te werken.

Echt het kan anders! Want hoe zou het zijn als je de boze buien van je kind voor kunt zijn. Als je weet hoe je om kunt gaan met een boze bui wanneer deze zich toch eens voordoet. Dat je kind zich weer fijn voelt? Dat hij meer rust in zijn hoofd heeft en beter om kan gaan met zijn emoties? Ik help jullie graag in deze zoektocht.

Mijn verhaal

Zelf ben ik ook die moeder geweest die voor een enorme puzzel stond. Mijn dochter liet gedrag zien dat ik niet goed kon plaatsen: snel overstuur na een dag school, heel veel spanning bij nieuwe dingen zoals zwemles of een leuk dagje weg, periodes waarin ze heel veel moeite had met alleen slapen, heftige reacties op een mini maar voor haar onwijs kriebelend labeltje.. Ik voelde haar onmacht en wilde haar dolgraag helpen. Echter leken de standaardadviezen vooral averechts te werken. Op een gegeven moment kwam ik hooggevoeligheid op het spoor. Al snel vielen de puzzelstukjes (zeg maar gerust puzzelstukken) op hun plek en begon ik haar, maar ook mezelf beter te begrijpen. We vonden steeds beter onze weg en de rust en gezelligheid in ons gezin keerde terug. Mijn eigen zoektocht zorgt ervoor dat ik jou als ouder heel goed begrijp en kan voorzien van goede tips en adviezen.

Leer mij kennen

Je bent klaar voor meer rust in jullie gezin!

Door mijn eigen ervaring weet ik dat het anders kan. Ik gun jullie het enorm dat jullie je kind weer gelukkig en ontspannen zien en dat er weer meer rust komt in jullie gezin.

Mijn praktijk Geluk kindercoaching bevindt zich in Someren. Ik werk met kortdurende trajecten. In gemiddeld 4 sessies ga ik met jullie kind aan de slag. Tijdens iedere sessie werk ik 45 minuten met jullie kind. Het laatste kwartier ben je welkom om aan te sluiten. Op deze manier kan ik jou als ouder ook echt handvatten geven waarmee je thuis aan de slag kunt gaan. Deze 15 minuten met ouder(s) zijn voor mij heilig. Ik ben er van overtuigd dat  er pas echte verandering ontstaat wanneer jullie als ouder ook actief aan de slag gaan.

Ben jij het aanrommelen moe? Ben je klaar met de gespannen sfeer in huis en ben je toe aan een volgende stap? Neem dan vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

Plan een kennismakingsgesprek in! 

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact met me op. Stuur me een e-mail of laat via dit contactformulier een bericht achter

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×