Reviews

Mooie woorden van ouders die je voorgingen. 


“Onze dochter kan zich druk maken om alles van de hele wereld en dat gunnen we haar niet op deze jonge leeftijd. Wij willen haar heel graag leren omgaan met tegenslagen en haar leren om niet alles op zich persoonlijk te betrekken. Zelf lukte ons dit thuis totaal niet omdat het ons te veel raakte en onze dochter heel emotioneel en boos reageerde op onze hulp. Nu kunnen we met haar in gesprek gaan zonder dat er meteen heel veel emotie bij komt kijken. We kunnen teruggrijpen naar: wat heb je bij Maartje hierover geleerd en hoe kunnen we het nu aan gaan pakken? We merken dat ze veel beter in haar vel zit en dingen ook los kan laten. Eigenlijk ongelofelijk dat iemand dit na 4 sessies kan bereiken bij je kind. Petje af wij hebben hier alleen maar goede woorden voor en zijn lof over je Maartje. We hebben het heel vaak over je thuis aan de tafel op de bank enz. Je bent zo’n fijn persoon, nog elke dag voor onze dochter. Bedankt hiervoor.
Wij hebben ook het idee dat het zeer zinvol is voor onze dochter om zo nu en dan nog eens terug te komen bij Maartje. Dit omdat ze zich er zo op haar gemak voelt en alles durft te zeggen tegen haar. Dit gunnen wij haar en daarom gaan we eens per 2 maanden een bezoekje brengen aan Maartje. Ik zou anderen aanbevelen een traject te doorlopen bij Geluk kindercoaching. Ik zeg het tegen iedereen die het maar horen wil. Bovenstaande zegt genoeg naar mijn idee over de reden waarom. Maar Maartje maakt het leven van deze kinderen mooier en ze heeft zelf denk ik nog niet eens door hoe belangrijk ze zichzelf maakt bij de kinderen. Alleen maar lof over deze dame, de wereld is een beetje mooier door mensen zoals jij, met een gouden randje. Niet in woorden te beschrijven eigenlijk.
-Lieke-


“Wij liepen er tegenaan dat onze zoon heel snel boos werd, niet aanspreekbaar was en moeilijk met zijn emoties om kon gaan. Na het doorlopen van het Heldentraject weet onze zoon veel beter hoe hij in een boze situatie kan handelen. Hij kan beter uitleggen hoe hij zich voelt. Hij heeft veel meer rust gekregen om bijvoorbeeld te tekenen of kleuren en zit veel beter in zijn vel. Wij als ouders hebben ook goede handvaten gekregen om hem te helpen om tijdig in te grijpen wanneer hij boos wordt. Onze zoon vond het super fijn om bij jou te komen en hij heeft echt grote stappen gemaakt. 
-Marloes-


“We zijn in contact gekomen met Geluk kindercoaching omdat onze zoon in bepaalde situaties geen houding wist te vinden en negatieve aandacht op eiste. De eerste kennismakingssessie met Maartje gaf ons direct een vertrouwd gevoel dat zij onze zoon kon helpen om weer zichzelf te worden en te ontdekken. We kregen zelf direct handvaten van Maartje hoe we konden omgaan en inspelen met/op deze situatie. Ook onze zoon had direct een klik met Maartje wat voor ons ook een bevestiging was dat we de juiste weg ingeslagen waren. We merkte meteen na enkele sessies dat hij meer ontspannen was en beter met zijn gevoel om kon gaan en dit ook kon uiten. De betrokkenheid, prettige gesprekken, adviezen en nazorg zijn o.a. redenen dat wij Geluk kindercoaching anderen aanbevelen.”
-Laura-


“Voor het starten van het traject was onze zoon erg verlegen, hij had weinig zelfvertrouwen en was bang om fouten te maken. Nu zien we dat hij echt meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Hij maakt meer contact met mensen dan voorheen, hij beseft meer dat het niet erg is als je fouten maakt en dat je fouten mag maken. Onze zoon vertelt sneller als er iets is voorgevallen, voorheen merkten we het aan hem als er iets was, maar moesten we doorvragen wat er aan de hand was. We bevelen Geluk kindercoaching zeker aan! We hebben onze zoon echt zien groeien tijdens en na het traject!”
-Rianne-


“We hebben onze dochter aangemeld bij Geluk kindercoaching, omdat haar hoofd zo vol bleef zitten en ontspannen niet goed lukte. Doordat haar hoofd telkens zo vol zat was ze snel boos en was ze niet het meisje wat we kennen.
Na een aantal sessies bij Maartje zagen we langzaam maar zeker onze dochter weer terug. We kregen tools om haar te leren ontspannen en onze dochter leerde steeds beter aan te geven hoe ze zich voelde.  Het heeft haar en ons enorm geholpen. Waar onze dochter normaal gesproken eerst de kat uit de boom kijkt en niet meteen op nieuwe mensen afstapt, had ze met Maartje meteen een klik en voelde ze zich thuis.
Wij zijn blij dat onze dochter weer lekker in haar vel zit en kunnen Geluk kindercoaching bij iedereen aanbevelen!”
-Bianca-


“Wij liepen er als ouders heel erg tegenaan dat onze zoon zich niet goed kon uiten. We wisten dat hij ergens mee zat, maar hij kon het niet verwoorden. Door het Heldentraject bij Geluk kindercoaching te doorlopen kan hij zich een stuk beter uiten. Hierdoor kunnen wij als ouders hier beter op inspelen en kunnen we er samen weer uitkomen. Ook is er bij hem meer rust gekomen en meer zelfvertrouwen. Onze zoon weet nu dat hij goed is zoals hij is. Ik zou anderen aanbevelen een traject bij Geluk kindercoaching te volgen omdat wij weer steeds meer onze vertrouwde zoon terug krijgen. En ik als ouder ook ontzettend veel van je geleerd heb. Het lijken af en toe maar kleine dingen, maar met die kleine dingen maak je toch weer hele grote stappen.”
-Hilde-


“Maartje is een rustige, lieve vrouw die echt  naar je luistert. Je voelt je meteen op je gemak bij haar. Ze heeft veel kennis van hooggevoeligheid en haar advies en tips hebben ons weer nieuwe handvatten gegeven voor thuis. Maartje, bedankt voor deze mooie kans! ”
-Inge-


Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact met me op. Stuur me een e-mail of laat via dit contactformulier een bericht achter

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×